En kædehaders bekendelser

#syvugerpåsladda

Jeg er glad for cykler, og jeg er stolt af den danske cykelkultur, men jeg har en antipati mod cykelkæder der ruster og rasler. Det er en af grundene til at jeg er så fascineret af footbikes; der er ikke så meget at vedligeholde og smøre. Forberg.dk er en blog om footbikes, singlespeedcykler, remtrækcykler og andre tohjulede køretøjer der kræver så lidt vedligehold som muligt. Jeg spurgte derfor Ikea om jeg måtte teste deres nye cykel med remtræk, Sladda. Ifølge Ikeas hjemmeside drives cyklen nemlig “af et remtræk der er et rustfrit, holdbart og vedligeholdelsesfrit alternativ til en almindelig kæde”, og det er jo vand på min mølle. Ikea har venligst lånt mig en testcykel i syv uger. Derfor skriver jeg i løbet af de næste syv uger om hvordan det er at køre i København på deres remtrækcykel, og jeg poster selvfølgelig billeder fra Københavns gader på Instagram.