Forhandlere

Britiske Swifty Scooters producerer nogle af markedets lækreste footbikes. De er designet af det britiske designerpar Camilla and Jason Iftakhar. De har designet tre footbikes: Swifty One, Swifty Zero og Swifty Air samt en footbike til børn, Swifty IXI.

Alle tre voksenfootbikes er velegnede til bykørsel, men Swifty One (som var Swiftys første footbike) kan foldes og lægges i bagagerummet, og Swifty Air er også til offroad og tricks på ramper.

Swifty Scooters kan købes i deres webbutik og fragtes relativt billigt til Danmark og mange andre europæiske lande. Den billigste model koster ca. 3.600 kr. inkl. fragt.

Swifty One (foldefootbike)
Swifty Zero
Swifty Air

.

Stepshop

Hollandske Stepshop vil gerne hjælpe med at sprede footbikefeberen i Danmark, så de tilbyder 10% rabat til alle danske kunder (brug rabatkoden lobehjul2017).

I deres webshop kan du bl.a. købe Yedoo, Kickbike og Crussis. Shoppen er hollandsk, men den har heldigvis en engelsk version for os der ikke taler hollandsk.

Fragt til Danmark koster cirka 10 euro. Herunder er et udvalg af footbikes fra Stepshop. Du kan også købe skærme, støtteben og andet tilbehør hos Stepshop.

Her er et lille udvalg af deres footbikes.

Yedoo City
Yedoo Dragstr
Yedoo Trexx
Crussis Urban
Crussis Cross
Crussis Cross

.

En footbike er et løbehjul med cykelhjul – til voksne, teenagere og unge. Man kører på en footbike næsten som man kører på et løbehjul, dvs. ved at stå på løbehjulet med den ene fod og sparke/skubbe med den anden fod.

Her på sitet har vi valgt at bruge betegnelsen footbike, men man kan også kalde dem løbehjulscykler, sportsløbehjul, voksenløbehjul eller bare løbehjul. Uden for Danmark kalder man dem også for kickbike, kick scooter, step scooter, pédicycle (fransk), tretroller (tysk) eller koloběžka (tjekkisk). Ofte bruger man bare det mere generelle ord scooter.

DISCLAIMER

Jeg arbejder ikke for Stepshop og modtager ikke penge eller gaver for at henvise til deres webshop. Siden skal ikke ses som et opdateret billede af Stepshops lagerbeholdning; det er blot for at give et indtryk af nogle af de footbikes du kan købe hos Stepshop.